kavitáció

Ultrahangos zsírbontás

Professzionális szépségkezelések elérhető áron

Szépségkezelések

Alíz

ultrahangos

Kavitációs zsírbontó kezelés

A narancsbőr vagy más néven cellulit kialakulásának számos oka van.

A szervezetben a kötőszövet nagy mennyiségben képes tárolni a ki nem ürült salakanyagokat, miközben maga is károsul. A sejtek között lerakódott salakanyagok a bőr alatti kötőszövetek elváltozását, megkeményedését okozzák, ezáltal a bőr olyan lesz, mint a narancs héjának a felszíne.

A kavitációs zsírbontás egy olyan beavatkozást nem igénylő eljárás, amely során a nagy teljesítményű ultrahang hullámok, a kezelt terület szövetein belül, mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppantása során olyan nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ultrahangos zsírbontó kezelés hatására folyékonnyá vált zsírok és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszerbe kerülnek, onnan a májban a lebontás megtörténik, majd a vizelettel távoznak a szervezetből.

Az eredmények már néhány kezelés után látványosak.
A kavitációs zsírbontás a kezelt területen a zsírpárnákat pusztítja el, így az adott testrész körfogata centiméterekkel csökkenhet. A kavitációs fogyasztás eltünteti a zsírpárnákat a leggyakrabban előforduló helyekről, mint a csípő, has, fenék, alkar, comb.

A zsírpárnákat megcélzó, valamint cellulit kezeléseknél egy alkalom kb. 20-30 percet vesz igénybe testtájanként. Általában 6-10 kezelésre van szükség a bőrfeszesítéshez, de a kezelések száma jelentősen eltérhet, a kor, a bőrtípus, a túlsúly és a cellulit mértékétől. A kezelések minimum 1, maximum 2 hetente végezhetőek.

Várunk

Nézz be hozzánk

Slider Item
Slider Item
Slider Item

Alakformálás

hatékonyan

Nézz be hozzánk, ha tartós, hatékony és megbízható alakformálási megoldásokat keresel…

Professzionális géppark

A legmodernebb alakformáló gépekkel, rádiófrekvenciás, ultrahangos, kavitációs zsírbontó kezelésekkel várunk.

Szaktudás és tapasztalat

Évtizedes gyakorlati tapasztalattal, sok száz megelégedett páciens ajánlásával várunk, ha szépülni szeretnél.

Kérj időpontot most: