Kriolipolízis

Zsírbontó testkezelés

Professzionális szépségkezelések elérhető áron

Szépségkezelések

Alíz

Kriolipolízis

Zsírbontó testkezelés

A zsírleszívás testkezlést kiváltó teljesen beavatkozás és fájdalommentes zsírbontó testkezelés, mely egy igazán korszerű technológia. A kriolipolízis fájdalommentes, a kezelés alatt a vákuumhatás miatt enyhe feszülést lehet érezni, de a vákuum mértékét személyre szabottan állítjuk be. A zsírfagyasztásos zsírbontó kezelés miatt a kezelt felület átmenetileg érzéketlenné válik, mely néhány óra elteltével teljesen elmúlik. Rögtön a kezelés után visszatérhet rendes tevékenységeihez, kényelmetlenségek nélkül. Nincsenek mellékhatások, és a diéta, diétás étrend sem szükséges a kezelés sikeréhez.
A zsírfagyasztás (kriolipolízis, cryolipolysis) alapvető elve a kontrollált hűtés a beavatkozás-mentes zsírréteg csökkenés érdekében. A hűtésnek kitett zsírsejtek sejthalált szenvednek, így a bőr alatti zsírszövet a környező szövetek károsodás nélkül tud csökkeni. A lebontott zsírsejtek a természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetből, azaz az immunrendszerünk bontja le. A zsírfagyasztás (kriolipolízis, cryolipolysis) szabályozott, lassan csökkenő hőérzetet adó hatásmechanizmus, amely az egyenletes vákuumhatás mellett, maximálisan a kezelés végéig akár mínusz 10 fokig hűti a területet, már említetten szabályozott formában.

Az eredmények kb. 40%-a 15 nappal a kezelés után láthatóak, de legalább 6 hetet várni kell arra, hogy az igazi eredmény láthatóvá váljon. Plasztikai zsírleszívás kezelést helyettesítő, végleges, visszarakódás-mentes zsírfagyasztó kezelés

Fájdalommentes zsírbontás biztonságosan – LOKÁLISAN HAT

Várunk

Nézz be hozzánk

Slider Item
Slider Item
Slider Item

Alakformálás

hatékonyan

Nézz be hozzánk, ha tartós, hatékony és megbízható alakformálási megoldásokat keresel…

Professzionális géppark

A legmodernebb alakformáló gépekkel, rádiófrekvenciás, ultrahangos, kavitációs zsírbontó kezelésekkel várunk.

Szaktudás és tapasztalat

Évtizedes gyakorlati tapasztalattal, sok száz megelégedett páciens ajánlásával várunk, ha szépülni szeretnél.

Kérj időpontot most: