Masszázs

Masszázs Dunakeszi

Professzionális szépség és egészségkezelések

Szépség és egészségkezelések

Alíz

Masszázs

Dunakeszi masszázs

A masszázs nem csak a test gócait oldja fel , hanem a lelki kiegyensúlyozottságban is segít. A relaxációs állapotban a test és lélek egyszerre töltődik fel és lazul el.

A stresszes hétköznapokban akár egy fél órás frissítő masszázs is segíthet a következő napok teendőire való felkészülésben.

Masszázs képzettségemet Svájcban szereztem. Anatómiai alapokra épített sportmasszázst és klasszikus masszázst tanultam. Azóta is képzem magam e téren , mert hiszek benne hogy a lélek és a test együtt gyógyul.

A sportmasszázs rendkívül nagy segítséget nyújt húzódásoknál vagy magas igénybevétel miatti „úgymond kiégett izmok” aktiválásánál de sérülések után, a fizikoterápia kiegészítő kezeléseként is ajánljuk. 
A klasszikus masszázs az ülő munka vagy a gyakori stressz által okozott hátfájást és az esetleg ezzel járó fejfájást orvosolja. 
Természetesen minden korosztály megérdemli a kényeztetés, így a masszázsnál nincs semmilyen kizáró ok.
A 30 perces hátmasszázsunkat azoknak ajánljuk akik ülőmunkát végeznek vagy akik gyakori stresszből fakadó fejfájással küzdenek.
1 órás teljes test masszázsunkat azoknak ajánljuk akik főként egésznapos lábon töltött munkát végeznek vagy nyiroklappangási problémával küzdenek.

Masszázs Dunakeszi üzletünkben mindenkit vár, aki szeretne tenni egészségéért vagy csak egy kis ellazulásra, kikapcsolódásra vágyik. Életkortól függetlenül nagyon jótékony hatású a masszázs mind férfiak mind nők számára. A fizikai és a szellemi munka által okozott fáradtságot is kíválóan kezeli, ezért szinte mindenkinek ajánlott.

Szeretettel várlak benneteket üzletünkben Dunakeszin.

Várunk

Masszázs dunakeszi

Slider Item
Slider Item
Slider Item

Szőrtelenítés és egészségkezelések

hatékonyan

Nézz be hozzánk, ha tartós, hatékony és megbízható szőrtelenítési megoldásokat keresel vagy szeretnél tenni az egészségedért…

Profi gépek, kellemes környezet

A legmodernebb gépekkel, kezelésekkel várunk, kellemes környezetben fogadunk…

Szaktudás és tapasztalat

Évtizedes gyakorlati tapasztalattal, sok száz megelégedett páciens ajánlásával várunk, ha szépülni szeretnél vagy fontos számodra egészséged…

Kérj időpontot most: