A végleges szőrtelenítés lehetőségei

A végleges szőrtelenítésnek nem csak esztétikai okai és előnyei lehetnek. A borotválkozás során sérül a bőr felső hámrétege (a felhám) ami által kisebb bőrelváltozások jelennek meg , továbbá a gyulladás és a szőrbenövés is nagyon gyakori . Ezen túl , a legtöbb szőreltávolítási technikák viszonylag rövid ideig adnak megnyugvást a sima bőrért folytatott harcban.
Az IPL technikával a szőrtüszőt “villantjuk” meg , ami a magas és koncentrált fény hatására úgymond “kiég”. Aki villanófényes szőrtelenítésre vágyik , tudnia kell hogy mégis mit várhat ettől a technikától.

szőrtelenítés

Az első kezelés hatására is már meggyengült szőrszálakat találunk a kezelt bőr felületén és a már növésben lévő szőrszálak úgymond kihullanak. Mivel a szervezetünk minden 28 napban regenerálja magát , ezért az újabb szőrszálak növekedése elkerülhetetlen, ilyenkor van általában a következő kezelés. A kezelések között látványosan kikopik , majd végleg eltűnik a szőr , maga után bársonyos , sima bőrt hagyva.
Területtől függően változik a kezelések száma. A hónaljnál viszonylag gyorsan el lehet érni a kívánt eredményt (3-4 alkalom) , intim területen már ragaszkodóbb a szőr , hiszen ez természetes védelmi funkciót tölt be (5-6 alkalom).
Az eredmény lenyűgöző. Általában egy év múlva kell egy egyszeri gyors villantást végezni , hogy azt az egy – két kinőtt szőrszálat eltüntessük.

Bármely kérdésre szívesen válaszolok, forduljatok hozzám bizalommal. ☺️

Alíz